Ajuda'ls, ajuda't.

Revitalitzem l’economia catalana ajudant agrupacions d’autònoms, pimes i cooperatives davant la davallada econòmica causada pel coronavirus.

Osona

  1. Osona
  2. »
Trobades 33 iniciatives

#AlimentsDeProp

Cercador i mapa web que recull els productors/es i elaboradors/es catalans/es que fan venda de proximitat a domicili. Permet seleccionar la comarca destinatària de la comanda i els productes que es necessiten per obtenir un llistat de productors/es que responen als criteris seleccionats i que poden cobrir la demanda. Les transaccions es gestionen directament al web o a través [...]
Descripció:

Cercador i mapa web que recull els productors/es i elaboradors/es catalans/es que fan venda de proximitat a domicili. Permet seleccionar la comarca destinatària de la comanda i els productes que es necessiten per obtenir un llistat de productors/es que responen als criteris seleccionats i que poden cobrir la demanda. Les transaccions es gestionen directament al web o a través dels canals de comercialització de cada projecte productiu. #AlimentsDeProp també aglutina i dona visibilitat a iniciatives col·lectives que faciliten del vincle entre els productors/es amb els diferents agents de la cadena agroalimentària.

És una iniciativa impulsada per Prodeca, empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Telèfon: 935524820
Pàgina web:
Correu electrònic: laura.marti@gencat.cat

Agroproductors d’Osona i Lluçanès – Consum de proximitat

Consulta un recull d’agroproductors d’Osona i Lluçanès i fes #consumdeproximitat! Un dels efectes del coronavirus en el sector agroalimentari ha estat el tancament d’escoles, restaurants, mercats ambulants, dificultats de mobilitat per la compra diària en un establiment físic, etc. Per aquests motius, els agroproductors/es s’han hagut de reinventar i oferir els seus productes de maneres diferents a les que tenen [...]
Descripció:

Consulta un recull d’agroproductors d’Osona i Lluçanès i fes #consumdeproximitat!

Un dels efectes del coronavirus en el sector agroalimentari ha estat el tancament d’escoles, restaurants, mercats ambulants, dificultats de mobilitat per la compra diària en un establiment físic, etc. Per aquests motius, els agroproductors/es s’han hagut de reinventar i oferir els seus productes de maneres diferents a les que tenen habitualment.

T’ho porten a casa o a un punt de recollida!

Pàgina web:
Correu electrònic: agroalimentari@creaccio.cat

Ajudem.cat

Ajudem.cat és una plataforma digital que promou i facilita el voluntariat entre la ciutadania. A través del web, els usuaris poden publicar el servei i visualitzar la resta de serveis disponibles. L’apartat Informa’t conté informació i recomanacions relacionades amb la situació de la Covid-19 i el confinament. Finalment, l’Àgora és una plataforma [...]
Descripció:

Ajudem.cat és una plataforma digital que promou i facilita el voluntariat entre la ciutadania. A través del web, els usuaris poden publicar el servei i visualitzar la resta de serveis disponibles. L’apartat Informa’t conté informació i recomanacions relacionades amb la situació de la Covid-19 i el confinament. Finalment, l’Àgora és una plataforma de videotrucades on qualsevol usuari pot crear una trobada i convidar als assistents.

Aquest projecte neix a partir de la Hackovid, una iniciativa d’i2CAT i de la Generalitat de Catalunya on els ciutadans proposen solucions i necessitats durant el confinament.

Pàgina web:
Correu electrònic: rgpd@ajudem.cat

Compra a pagès

Compra a pagès és la guia dels pagesos i pageses de Catalunya que comercialitzen de manera directa els seus productes. Inclou més de cinc-cents productors agrupats per comarques.
Descripció:

Compra a pagès és la guia dels pagesos i pageses de Catalunya que comercialitzen de manera directa els seus productes. Inclou més de cinc-cents productors agrupats per comarques.

Telèfon: 935515457
Pàgina web:
Correu electrònic: info@gastroteca.cat

Compra conjunta

Compra de productes de la terra acompanyada amb les experiències úniques Iniciativa de moment no està activa
Descripció:

Compra de productes de la terra acompanyada amb les experiències úniques

Iniciativa de moment no està activa

Telèfon: 930131909
Pàgina web:
Correu electrònic: hola@fentpais.cat

Comprem a casa

Posem les eines i els mitjans als petits emprenedors que s’han vist obligats a tancar la persiana durant la crisi del coronavirus i que volen seguir podent oferir els seus productes locals a les famílies de la comarca. Comprem des de casa, als de casa perquè ara, més que mai, cal fer pinya, cal fer país i cal apostar pel [...]
Descripció:

Posem les eines i els mitjans als petits emprenedors que s’han vist obligats a tancar la persiana durant la crisi del coronavirus i que volen seguir podent oferir els seus productes locals a les famílies de la comarca.

Comprem des de casa, als de casa perquè ara, més que mai, cal fer pinya, cal fer país i cal apostar pel kilòmetre zero i pels productes que es fan o es venen a casa.

Pàgina web:
Correu electrònic: hola@compremacasa.cat

Cultura Confinada

Cultura Confinada és una plataforma d'streaming que posa a disposició dels músics, i dels treballadors culturals en general, la possibilitat de fer concerts i esdeveniments culturals en línia i cobrar per l'assistència digital. Connectem el projecte cultural amb els seus seguidors, i ho fem d'una manera directa i sense intermediaris, recuperant part de l'activitat econòmica que ara mateix no podem [...]
Descripció:

Cultura Confinada és una plataforma d'streaming que posa a disposició dels músics, i dels treballadors culturals en general, la possibilitat de fer concerts i esdeveniments culturals en línia i cobrar per l'assistència digital.

Connectem el projecte cultural amb els seus seguidors, i ho fem d'una manera directa i sense intermediaris, recuperant part de l'activitat econòmica que ara mateix no podem dur a terme als teatres, als auditoris, a les sales de concerts, als carrers o a les places.

Pàgina web:
Correu electrònic: cconfinada@gmail.com