Ajuda'ls, ajuda't.

Revitalitzem l’economia catalana ajudant agrupacions d’autònoms, pimes i cooperatives davant la davallada econòmica causada pel coronavirus.

País Valencià

  1. País Valencià
  2. »
Trobades 4 iniciatives

El Rusc Que Diu Sí!

Xarxa de comunitats de compra directa als productors locals.

Descripció:

El Rusc Que Diu Sí! és una iniciativa de consum local que posa en contacte a productors locals amb consumidors, a través de comunitats de consum que anomenem Ruscs. Participar en el projecte és molt fàcil: els consumidors compren online al web lacolmenaquedicesi.cat, productes locals i de qualitat: fruita i verdura, carn, làctics, pa, formatges, ous... Hi ha flexibilitat en la comanda, és a dir, poden comprar quan vulguin i la quantitat que necessitin. Normalment les comandes es recullen al Rusc de barri, és a dir un espai físic on intercanviar amb els altres veïns i productors. Però amb la situació del Covid, només alguns espais estan oberts i amb condicions particulars, i sempre respectant les mesures de seguretat. A més, tot i que ja teníem servei a domicili, ho hem activat en moltes més Ruscs perquè les famílies puguin quedar-se a casa. Les xifres del projecte a Catalunya són 138 productors i elaboradors locals que venen a través dels 13 Ruscs oberts (i 20 en construcció). Actualment hi ha més de 22829 consumidors registrats a la web.

Telèfon: 679895392
Pàgina web:
Correu electrònic: anna@lcqds.es

Pageson

Pageson és un Marketplace de productes agroalimentaris de proximitat, no obstant la plataforma va una mica més enllà, convertint-se en un potenciador pel comerç de proximitat. Posem a disposició dels productors, entitats, associacions del primer sector, o comerços un espai lliure per crear perfil propi, exposar i categoritzar producte, definir preu, mètode de pagament, gestió de comandes i enviament, tot a cost [...]

Descripció:

Pageson és un Marketplace de productes agroalimentaris de proximitat, no obstant la plataforma va una mica més enllà, convertint-se en un potenciador pel comerç de proximitat. Posem a disposició dels productors, entitats, associacions del primer sector, o comerços un espai lliure per crear perfil propi, exposar i categoritzar producte, definir preu, mètode de pagament, gestió de comandes i enviament, tot a cost 0. Per tant, des de la plataforma, es poden donar a conèixer com a marca, poden posar a la venta els seus productes, el comprador els pot fer comanda o comunicar-se amb ells a través del xat per resoldre dubtes, i si es produeix comanda la podran gestionar ells mateixos des de la plataforma de principi a fi, tot gratuïtament.

L'usuari consumidor, per altra banda, troba a la nostra plataforma un espai centralitzat amb múltiples possibilitats per a obtenir tot allò que desitja, descobrint tot allò que té a prop seu i que potser fins ara no s'havia percatat i paga per allò que vol, preu que defineix el venedor i del que Pageson no en pren cap comissió.

Pageson és un connector, un espai lliure de condicions que posa a l'abast de venedors i compradors un apropament mutu amb llibertat de decisió i la possibilitat de completar el circuit si així ho desitgen.

Telèfon: 653135470
Pàgina web:
Correu electrònic: info@pageson.net

Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià

És un espai que aglutina productors/es, consumidors/es, iniciatives, organitzacions i col·lectius que treballen per la Sobiranía Alimentària al País Valencià. El nostre objectiu és ser un moviment aglutinador capaç de generar una àmplia mobilització social cap a la Sobirania Alimentària, mitjançant un procés d’enfortiment i articulació de les diferents experiències que existeixen en els territoris i emmarcant-les en una [...]
Descripció:

És un espai que aglutina productors/es, consumidors/es, iniciatives, organitzacions i col·lectius que treballen per la Sobiranía Alimentària al País Valencià. El nostre objectiu és ser un moviment aglutinador capaç de generar una àmplia mobilització social cap a la Sobirania Alimentària, mitjançant un procés d’enfortiment i articulació de les diferents experiències que existeixen en els territoris i emmarcant-les en una estratègia global. Volem esser un espai d’ incidència política, de difusió, d’intercanvi, de reflexió, de debat conjunt.

Pàgina web:
Correu electrònic: plataformasobalvalencia@gmail.com