Ajuda'ls, ajuda't.

Revitalitzem l’economia catalana ajudant agrupacions d’autònoms, pimes i cooperatives davant la davallada econòmica causada pel coronavirus.

Barcelonès

  1. Barcelonès
  2. »
Trobades 34 iniciatives

#AlimentsDeProp

Cercador i mapa web que recull els productors/es i elaboradors/es catalans/es que fan venda de proximitat a domicili. Permet seleccionar la comarca destinatària de la comanda i els productes que es necessiten per obtenir un llistat de productors/es que responen als criteris seleccionats i que poden cobrir la demanda. Les transaccions es gestionen directament al web o a través [...]
Descripció:

Cercador i mapa web que recull els productors/es i elaboradors/es catalans/es que fan venda de proximitat a domicili. Permet seleccionar la comarca destinatària de la comanda i els productes que es necessiten per obtenir un llistat de productors/es que responen als criteris seleccionats i que poden cobrir la demanda. Les transaccions es gestionen directament al web o a través dels canals de comercialització de cada projecte productiu. #AlimentsDeProp també aglutina i dona visibilitat a iniciatives col·lectives que faciliten del vincle entre els productors/es amb els diferents agents de la cadena agroalimentària.

És una iniciativa impulsada per Prodeca, empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Telèfon: 935524820
Pàgina web:
Correu electrònic: laura.marti@gencat.cat

Ajudem.cat

Ajudem.cat és una plataforma digital que promou i facilita el voluntariat entre la ciutadania. A través del web, els usuaris poden publicar el servei i visualitzar la resta de serveis disponibles. L’apartat Informa’t conté informació i recomanacions relacionades amb la situació de la Covid-19 i el confinament. Finalment, l’Àgora és una plataforma [...]
Descripció:

Ajudem.cat és una plataforma digital que promou i facilita el voluntariat entre la ciutadania. A través del web, els usuaris poden publicar el servei i visualitzar la resta de serveis disponibles. L’apartat Informa’t conté informació i recomanacions relacionades amb la situació de la Covid-19 i el confinament. Finalment, l’Àgora és una plataforma de videotrucades on qualsevol usuari pot crear una trobada i convidar als assistents.

Aquest projecte neix a partir de la Hackovid, una iniciativa d’i2CAT i de la Generalitat de Catalunya on els ciutadans proposen solucions i necessitats durant el confinament.

Pàgina web:
Correu electrònic: rgpd@ajudem.cat

Barcelona – Botigues obertes

Directori de comerços de Barcelona, oberts aquests dies, acompanyat d’un mapa interactiu, perquè sigui més fàcil ubicar-los. Ara ha arribat el moment d’obrir-ho a tot Catalunya.
Descripció:

Directori de comerços de Barcelona, oberts aquests dies, acompanyat d’un mapa interactiu, perquè sigui més fàcil ubicar-los. Ara ha arribat el moment d’obrir-ho a tot Catalunya.

Pàgina web:

Can Pujades

Som un col·lectiu de famílies que volem transformar la relació amb el nostre entorn social, laboral, econòmic, ecològic i de salut, mitjançant activitats, propostas, i consum de productes ecològics locals. En aquest moment ja som unes 50 famílies. Treballem amb proveïdors locals i ecològics i cada setmana recollim els seus productes en el antic mercat de Vallvidrera. La nostra cooperativa es [...]
Descripció:

Som un col·lectiu de famílies que volem transformar la relació amb el nostre entorn social, laboral, econòmic, ecològic i de salut, mitjançant activitats, propostas, i consum de productes ecològics locals. En aquest moment ja som unes 50 famílies.

Treballem amb proveïdors locals i ecològics i cada setmana recollim els seus productes en el antic mercat de Vallvidrera.

La nostra cooperativa es va crear al 2010, i el nom de Can Pujades ve d’una masia de 1709 que va ser enderrocada al 2008. Ara estem recuperant el seu hort!

Pàgina web:

Compra a pagès

Compra a pagès és la guia dels pagesos i pageses de Catalunya que comercialitzen de manera directa els seus productes. Inclou més de cinc-cents productors agrupats per comarques.
Descripció:

Compra a pagès és la guia dels pagesos i pageses de Catalunya que comercialitzen de manera directa els seus productes. Inclou més de cinc-cents productors agrupats per comarques.

Telèfon: 935515457
Pàgina web:
Correu electrònic: info@gastroteca.cat

Compra conjunta

Compra de productes de la terra acompanyada amb les experiències úniques Iniciativa de moment no està activa
Descripció:

Compra de productes de la terra acompanyada amb les experiències úniques

Iniciativa de moment no està activa

Telèfon: 930131909
Pàgina web:
Correu electrònic: hola@fentpais.cat

Comprem a casa

Posem les eines i els mitjans als petits emprenedors que s’han vist obligats a tancar la persiana durant la crisi del coronavirus i que volen seguir podent oferir els seus productes locals a les famílies de la comarca. Comprem des de casa, als de casa perquè ara, més que mai, cal fer pinya, cal fer país i cal apostar pel [...]
Descripció:

Posem les eines i els mitjans als petits emprenedors que s’han vist obligats a tancar la persiana durant la crisi del coronavirus i que volen seguir podent oferir els seus productes locals a les famílies de la comarca.

Comprem des de casa, als de casa perquè ara, més que mai, cal fer pinya, cal fer país i cal apostar pel kilòmetre zero i pels productes que es fan o es venen a casa.

Pàgina web:
Correu electrònic: hola@compremacasa.cat

Coop. Agrícola del Prat

La Cooperativa Agrícola del Prat està formada per pagesos i pageses del Prat de Llobregat. Treballem els camps de conreu del nostre municipi amb productes de temporada com la Carxofa Prat, el Meló del Prat i fruites i verdures fresques.
Descripció:

La Cooperativa Agrícola del Prat està formada per pagesos i pageses del Prat de Llobregat.

Treballem els camps de conreu del nostre municipi amb productes de temporada com la Carxofa Prat, el Meló del Prat i fruites i verdures fresques.

Pàgina web:

Cultura Confinada

Cultura Confinada és una plataforma d'streaming que posa a disposició dels músics, i dels treballadors culturals en general, la possibilitat de fer concerts i esdeveniments culturals en línia i cobrar per l'assistència digital. Connectem el projecte cultural amb els seus seguidors, i ho fem d'una manera directa i sense intermediaris, recuperant part de l'activitat econòmica que ara mateix no podem [...]
Descripció:

Cultura Confinada és una plataforma d'streaming que posa a disposició dels músics, i dels treballadors culturals en general, la possibilitat de fer concerts i esdeveniments culturals en línia i cobrar per l'assistència digital.

Connectem el projecte cultural amb els seus seguidors, i ho fem d'una manera directa i sense intermediaris, recuperant part de l'activitat econòmica que ara mateix no podem dur a terme als teatres, als auditoris, a les sales de concerts, als carrers o a les places.

Pàgina web:
Correu electrònic: cconfinada@gmail.com